Mobil logo deckarförfattare C T Karlsson Falkenberg

Debutboken - Upptäckten!

Euforin ifrån igår sitter i kroppen och leendet är alltjämt närvarande på mitt ansikte. Ögonen strålar säger de som träffar mig. Men...
  Jag sitter i min bil i Lund och har precis sålt fyra böcker till en mycket förväntansfull person som jag känner väl. Hon ska på semester och vill ha boken med sig och det kan jag ju inte säga nej till.
  Nåväl, jag sitter där bakom ratten med mitt leende på läpparna och en bok i min hand då jag plötsligt ser... det som jag inte vill se, det som inte får lov att hända när man har 1496 böcker hemma i förrådet!! 
  Under femton minuters tid är jag så nära känslan av panikångest som jag aldrig tidigare varit. Trots att vi har varit fem stycken som noggrannt gått igenom omslaget har det ändå lyckats att smyga sig in en omkastningspelle och busat runder. Hur är det möjligt? Jo, vår hjärna är fantastisk, den läser det som det ska stå inte det som det i verkligheten står.

Nu skulle jag få pröva min livsfilosofi som jag verkligen skapar förutsättningar för att leva efter varje dag. Vad göra? Är det bara att slänga alla övriga exemplar nu?
  NATURLIGTVIS inte!! Efter några telefonsamtal till min högt älskade dotter och son  (mannen satt upptagen i telefon så honom fick jag inte tag i, han var den första jag ringde) sansade jag mig och vände motgången till en MEDGÅNG! 
  Denna första utgåva i hårdband av Falkenbergsmorden - Bittert svek är så pass unik att det aldrig mer kommer att hända igen. Kanske någongång i framtiden blir den en raritet att äga. 

Min livsfilosofi är att vi alla har ett val, utifrån våra individuella förutsättningar,  i hur vi förhåller oss till de prövningar och händelser som kommer in i vår verklighet.

Skapa dig en magisk dag!