Mobil logo deckarförfattare C T Karlsson Falkenberg

Releasfest för Falkenbergsmorden - Bittert svek

ÄNTLIGEN! Dagen har kommit och min debutbok Bittert svek  i deckarserien Falkenbergsmorden ska få träffa läsare. En helt fantastisk dag är vad det blev! I Glommens Bygdegård samlades vi för att fira boksläppet. Solen sken utanför och författaren strålade av lycka. Tusen tack till alla som kom och framför allt ett stort tack till Mari-Louise Wernersson för ett fantastiskt tal och den mycket fina presenten.   

Här bjuder jag på några bilder från en mycket lyckad och välbesökt releasefest!
Min dotter och hennes kompisar gjorde en enastående insats under hela festen. Tack var dem flöt allt på som det skulle. Författarkollegor kom och firade med mig och fann varandra i vimlet. Utsökta Falkenbergare från Stålboms serverades med bubbel och kaffe. Till och med polisen kom med en bil som egentligen hälsade på hos ett barnkalas i Bygdegårdens källare till alla barnens stora förtjusning. Min med!

Presenten jag fick pryder nu min vägg i mitt kök! Fint, eller hur?