Mobil logo deckarförfattare C T Karlsson Falkenberg
Deckarförfattare C T Karlsson har påbörjat en ny deckarserie Morden i Halland där Förlorat Hopp är första delen och utspelar sig i Glommen längs den halländksa kusten norr om Falkenberg.

Förlorat Hopp är första delen i Morden i Halland och finns tillgänglig på alla streamingtjänster samt nätbokhandlare. 
En mycket värdefull tävlings- och avelshingst blir stulen från ett stuteri i Glommen, strax norr om Falkenberg. Hingstens ryttare anklagar stuteriägaren för att undanhålla hästen med vilja, samtidigt som en sörjande hästskötare börjar bete sig allt konstigare. Då hästskötaren en dag påträffas död under ett av bakhjulen på gårdens traktor, väljer Falkenbergspolisen att tillkalla Enheten för grova brott i Halland, med kriminalkommissarie Magnus Johansson och kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson i spetsen.

Som ung, nytillträdd chef för enheten måste Magnus Johansson ständigt brotta smed gamla stofiler som vägrar förändring och som motarbeter honom i allt. Presse på utredningsteamet är stor och tiden är knapp. Men allt är inte som det verkar på den halländska kusten och oförutsägbara händelser sätter kappar i hjulet för polisen.

Läs hela inlägget »
Underbara Maj skriven av författare C T Karlsson från Glommen Halland.

Nu kan jag visa omslaget till Underbara Maj! Jag älskar detta omslag som Nils Olsson från OINK har formgivit. Han har verkligen tagit fram allt det som jag känner för boken. Det ska bli så kul att höra vad ni tycker om Maj och hennes strapatser. Boken utspelar sig till största del i Ljunghusen där Maj bor. Men hon har en smak för det goda och vi får följa med henne när hon låter smaklökarna njuta både i Lund och Spanien. 
Utgivningsdatum för Underbara Maj är 7 juli på Litteraturfestival Glommen. Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

 Novellhotellet är här! Sju författare deltar med varsin novell som har något med hotell att göra. Boken finns som svensk och engelsk version. Är du sugen på att läsa? Nu finns Novellhotellet att köpa här!  Gå gärna in på www.novellhotellet.se

Läs hela inlägget »

Min formgivare för Falkenbergsmorden heter Josephine Karlsson och hon har gjort alla tre omslagen. De hör ihop och skiftar färg för varje del. Läsekretsen är del tre i serien och utspelar sig i bland annat i Glommen. I den här delen har kriminalinspektör Kajsa Rudolfsson och hennes närmsta kollega Bahram Mohebbi flyttat sina arbetsplatser till enheten för grova brott i Halland. De har haft en tuff tid med många olika fall när det första uppmärksammade mordet i boken sker vid Bexells talande stenar i Åkulla skogsområde. 

Jag ser verkligen fram emot släppet av boken som sker den 25 maj 2018 och det är Bokförlaget SOL som är utgivare även för den här delen. 
Snart kommer fler nyheter här på hemsidan så välkommen tillbaka!

Läs hela inlägget »

Vill du göra en grej av julklapparna till personalen? Jag kan komma ut till ditt företag och signera Falkenbergsmorden till din personal. Vill du ge bort en bok i julklapp till moster, faster eller någon annan läsglad i din närhet? Hör av dig så fixar vi det mesta. Det finns fortfarande några få exemplar kvar av den allra första utgåvan av Bittert svek som är den första spännande delen i deckarserien Falkenbergsmorden. Andra delen Högt fall är fortfarande hyfsad tillgång på. Just nu har jag specialpris på böckerna här från min hemsida.
Varmt välkommen att höra av dig och GOD JUL!

Läs hela inlägget »

Följ mig på Instagram @falkenbergsmorden

#mord #deckare #falkenberg #FBG 
#glommen
#egenutgivning 
  
#swedishcrime

53

Tisdag 💜frukost, hundprommis, hästgos och stalltjänst, kattgos och skriva! Livet är bara bäst💜

51

Igår hade vi Champagneprovning och jag hade köpt svenska vildfångade ostron från Grebbestad. Allt tack vare en bokserie som jag och @elisabeth.ohman skriver. Första boken har arbetsnamnet Gula Änkan. Ostronfiskare Lilly Rundgren och Champagneimportör Greta Glomstadius håller i ostron-och champagneprovningar i olika miljöer. Det är ofta som det händer märkliga saker runt omkring dem som gör att de blir indragna i de mest spännande och konstiga situationer. Är du sugen på att följa vår resa kan du göra det på @ohmankarlsson 👏🏻💕🌸

54

Med önskan om en förträfflig lördag ☀️🤗

30

Adventpyntat ♥️🤩👏🏻🎄 älskar när den här tiden på det mörka halvåret infinner sig ♥️🤗önskar er alla en underbart härlig första advent 🕯idag har jag haft skrivpaus och det straffar sig imorgon 😬men som jag njutit 🎄🤪 Kram på er!#falkenbergsmorden #okändaanor #författare #förstaadvent

23

#klubben #matildagustavsson

34

Nöjd med dagens skörd 3011 ord! Heja mig!!! Nu ska jag gå promenad med hundarna, åka till stallet och sedan till RekoRing här i Falkenberg. Handlar ni hos era lokala producenter där ni bor? 🥬🥒🌶🥕🥦🥔🍅🍎#Falkenbergsmorden #deckare #okändaanor #rekoringfalkenberg