Mobil logo deckarförfattare C T Karlsson Falkenberg

Läsekretsen

Här bjuder jag på en aptitretare ur Läsekretsen, tredje delen i deckarserien Falkenbergsmorden.
Tycker du om det och vill läsa vidare? Boken kommer att finnas till försäljning i bokhandeln, på nätet och här på hemsidan. Klicka in på Beställa mina deckare så hittar du rätt.
                        C T Karlsson
                                                                      


Prolog

På håll såg hon honom, han öppnade dörren och gick in i byggnaden. Själv stod hon vid hissarna och tittade i smyg. Hans välbyggda kropp var klädd i en av hans snygga kostymer. Oavsett när eller var hon träffade honom var han alltid välklädd, artig och framförallt artikulerad. Han sa alltid rätt saker. De hade känt varandra länge vid det här laget. Allt jag gör, gör jag för honom, tänkte hon. Han rörde vid hennes innersta som ingen annan människa. Hon blev hel när han var i närheten. Hon var dessutom övertygad om att han kände likadant. Hon inbillade sig att han älskade henne så som hon älskade honom. Hans leende berörde henne, djupt och hans röst vaggade in henne i förtröstan. På direkt tilltal blev hon alltid, alldeles knäsvag, så starkt kände hon för honom.
 Egentligen var det inte henne han kom för att besöka, ändå mötte han hennes försiktiga leende, lät henne vara del i alltet. På världsvant manér lyfte han glaset och skålade med alla. Ändå trodde hon att det var mest med henne. Han blinkade till henne över glaskanten. Han var hennes. Ingen skulle få förstöra det eller komma emellan dem. Ingen.

BESTÄLL MINA DECKARE